Du är inte ansluten. Nyhetsbrevet kan innehålla viss användarinformation så att de kanske inte visas korrekt.

Hyresgästföreningen Nordost - Nyhetsbrev #1

Hyresgästföreningen Nordost - Nyhetsbrev #1

 

Hyresgästföreningens Logo

N‍yhetsbrev från Hyresgästföreningen Nordost

onsdag, 13 Mars 2024 ‍


Bild på hemsidan

Hej Besökare ,

Hyresgästföreningen Nordost digitaliserar

Anledningen att du får detta mail är att du är medlem i Hyresgästföreningen och att du lämnat din mailadress till oss. Vi vill nämligen presentera vår nya hemsida för Hyresgästföreningen Nordost som innefattar kommunerna Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker. Vi vill med hemsidan öka värdet av ditt medlemskap och sprida nyheter kring vårt arbete och boendefrågan i din kommun.

 

Vi är väl medvetna om GDPR och därför finns det en säkerhet kring hur vi hanterar din mailadress om du väljer att stanna kvar på denna lista och även i fortsättningen få ett nyhetsbrev som tipsar om artiklar på hemsidan och viktiga händelser. Annars finns det en knapp tillgänglig om du inte vill ha något nyhetsbrev från oss. Tanken är att detta nyhetsbrev ska komma ungefär en gång i månaden till att börja med, men om något viktigt händer kan det dyka upp något extra.


Kombinationen av vårt nyhetsbrev och vår nya hemsida hoppas vi ska ge dig tillgång till nyheter, viktiga kontaktuppgifter, tips kring dina rättigheter och medlemsförmåner. Från hela Föreningsstyrelsen och den personal vi har knuten till oss från Regionkontoret i Stockholm så säger vi varmt välkommen och hoppas att detta blir en kanal för fördjupad dialog mellan oss. Hela vårt ideellt arbetande styrelse och vår personal längtar efter ett ökat samarbete med alla hyresgäster i vår del av Stockholm.

  

Välkomna till vår hemsida www.hgfnordost.se

 

Vello Köks Ordförande Hyrsgästföreningen Nordost

Johan Flyckt Folkrörelseutvecklare Region Sthlm


Du har f‍ått detta nyhetsbrev för att du är medlem i Hyresgästföreningen eller har registrerat din e-postadress på vår hemsida. Du kan när som helst lämna detta nyhetsbrev genom att klicka på länken ovan. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till 3:e part och endast användas inom vår egna verksamhet enl. GDPR.